Home » HIKZ Warnsveld

HIKZ GGNet te Warnsveld

De nieuwe behandelkliniek GGNet Warnsveld heeft plek voor ruim 100 mensen die hoog intensieve zorg nodig hebben. Deze zorg wordt nu nog aangeboden op diverse locaties, zoals in Doetinchem en Apeldoorn. Met de moderne en toekomstbestendige nieuwbouw worden de huidige afdelingen samengevoegd op ‘Groot Graffel’, de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld. Het gebouw zal voldoen aan alle veiligheids- en beveiligingseisen, maar zal hierbij ook een open en uitnodigende uitstraling krijgen, zodat het een fijne en veilige plek is voor patiënten, medewerkers en bezoekers.

HIKZ GGNet te Warnsveld

De nieuwe behandelkliniek GGNet Warnsveld heeft plek voor ruim 100 mensen die hoog intensieve zorg nodig hebben. Deze zorg wordt nu nog aangeboden op diverse locaties, zoals in Doetinchem en Apeldoorn. Met de moderne en toekomstbestendige nieuwbouw worden de huidige afdelingen samengevoegd op ‘Groot Graffel’, de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld. Het gebouw zal voldoen aan alle veiligheids- en beveiligingseisen, maar zal hierbij ook een open en uitnodigende uitstraling krijgen, zodat het een fijne en veilige plek is voor patiënten, medewerkers en bezoekers. 

Het ontwerp komt van IAA architecten, een modern ontwerp wat in harmonie met de parkachtige omgeving is, passend bij de historische waarde van het terrein Groot Graffel. In het midden van het gebouw zijn de therapie- en ontmoetingsruimtes. Het gebouw is zo vormgegeven dat een royale binnentuin ontstaat waarin elke groep een afgescheiden stuk tuin krijgt, maar waar ook een gezamenlijk deel is.

Bouwkundig toezicht

Vanaf de start van bouwwerkzaamheden verzorgt TBB het gehele bouwkundig toezicht.

Scroll naar boven